Вхiд на сайт
Авторизацiя

На українських АЗС впали ціни на бензин – наскільки саме

На українських АЗС впали ціни на бензин – наскільки саме
Мережеві оператори України з 2 на 5 квітня знизили ціни на бензин і дизельне паливо на 0,1-1,5 грн за літр. Про це свідчать дані моніторингу роздрібного ринку Консалтингової групи "А-95", повідомляє Enkorr.ua.

Повідомляється, що, наприклад, на станціях ОККО і WOG ціна бензину марки А-92 опустилася на 1 грн/л – до 29,49 грн, а А-92 подешевшав на 1,5 грн/л – до 29,99 грн.

У мережі KLO бензин А-92 подешевшав на 10 копійок за літр – до 29,19 грн, бензин А-95 – до 29,49 грн/л (-70 коп.). На UPG бензини подешевшали на 40 копійок за літр.

Згідно з інформацією представника роздрібного ринку, коригування цін проведено в рамках підготовки Меморандуму між учасниками ринку і Кабміном, який буде підписаний сьогодні в другій половині дня. Текст документа ще не опублікований, але, за інформацією учасника ринку, передбачається, що ціни на всі марки нафтопродуктів у квітні будуть нижчі на 30 грн/л. Перевищення цього рівня можливе лише в разі різкої зміни кон'юнктури світового ринку.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: