Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті нетверезий водій намагався дати хабар поліції

На Закарпатті нетверезий водій намагався дати хабар поліції
Подія відбулася сьогодні, близько 1-ї години. Інспектори зупинили водія автомобіля BMW за порушення ПДР. Під час перевірки документів поліцейські помітили у керманича ознаки алкогольного сп’яніння. Водій погодився на огляд за допомогою приладу Драгер, який показав 0.93 проміле.

Під час складання адміністративних матеріалів із авто вийшов пасажир. Чоловік почав пропонувати неправомірну вигоду за непритягнення водія до адміністративної відповідальності. Охоронці порядку попередили про кримінальну відповідальність за надання неправомірної вигоди, однак чоловік на попередження не відреагував і поставив 1000 грн на сидіння службового автомобіля.

Патрульні викликали на місце події слідчо-оперативну групу, адже за пропозицію хабаря передбачена кримінальна відповідальність, - повідомили в пресслужбі патрульної поліції в Закарпатській області.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: