Вхiд на сайт
Авторизацiя

МОЗ створює програму допомоги для українців, що перехворіли Covid

МОЗ створює програму допомоги для українців, що перехворіли Covid
Міністерство охорони здоров'я працює над тим, щоб забезпечити фінансування реабілітаційної допомоги пацієнтам, які перенесли коронавірус в амбулаторних і стаціонарних умовах при фінансуванні з держбюджету - через Національну службу здоров'я України.

Про це каже заступниця міністра охорони здоров'я Ірина Микичак, передає Українська правда.

Чиновниця зазначила, що робоча група з напрацювання відповідного реабілітаційного постковідного пакета НСЗУ була створена наказом міністра охорони здоров'я Максима Степанова ще на початку року:

"Пацієнт супроводжується насамперед сімейним лікарем. Тобто коли він виписався зі стаціонару або закінчив лікування амбулаторно, він завжди супроводжується сімейним лікарем, який знає всі його проблеми і знає,якої допомоги пацієнт потребує.

Відповідно, сімейний лікар дає направлення в той чи інший стаціонар, навіть не чекаючи, поки НСЗУ фінансуватиме пакет окремо, тому що у нас працюють лікарні різної спрямованості. Крім того, ми працюємо над тим, щоб санаторії системи МОЗ могли також надавати відповідну допомогу".
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: