Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Донбасі окупанти поранили українського військового

Від початку доби 2 квітня проросійські бойовики на Донбасі вже встигли 7 разів обстріляти українські позиції. Поранення отримав 1 український захисник.

На Донбасі окупанти поранили українського військового

Джерело: Міноборони

Дані про 7 обстрілів були станом на 12:00. Пораненому воїну оперативно надали медичну допомогу.

Де стріляли бойовики
Біля Новотошківського ворог відкривав вогонь з автоматичних станкових гранатометів.

Неподалік Гнутового та Пищевика російські найманці стріляли із заборонених мінськими домовленостями мінометів 120 калібру. Також стріляли із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Саме там і поранили українського бійця.
Що відбувалось на Донбасі минулої доби

За добу 1 квітня окупанти аж 13 разів обстріляли За добу окупанти 13 разів обстріляли військових ЗСУ, двоє бійців поранені позиції Збройних сил України. Гатили біля Старогнатівки, Авдіївки, Водяного, російські найманці застосували у напрямку позицій українських захисників протитанковий ракетний комплекс.

У результаті два військовослужбовці ООС отримали поранення Гатили з гранотометів: бойовики на Донбасі поранили ще одного військового . Захисників відвезли до лікарень, наразі їх стан – задовільний.

Зверніть увагу! Росія стягує військову техніку до кордонів з Україною: у Брянській, Воронезькій, Ростовській областях та в окупованому Криму. Мовляв, для навчань. Однак українська розвідка попереджала Росія готова до ескалації на Донбасі з просуванням вглиб України, – розвідка , що Москва готує провокації на Донбасі та хоче пробратись вглиб України.

До слова, у Ростовській області та Краснодарському краї в небі помітили військові вертольоти та літаки.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: