Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатські прикордонники зупинили контрабанду брендових речей

Закарпатські прикордонники зупинили контрабанду брендових речей
Минулими вихідними митний пост «Тиса» Закарпатської митниці Держмитслужби вкотре відзначився затриманням брендових речей.

Порушником митних правил виявився 31-річний івано-франківчанин, який повертався з Італії через українсько-угорський кордон. Під час проходження митно-прикордонного контролю у «червоному коридорі» вказав у декларації про наявність багажу у кількості 70 місць, в основному, вживаний одяг та взуття. Усно підтвердив, що крім вказаних у митній декларації речей, більше нічого не переміщує.

Але при перевірці багажного відсіку автомобіля «Мерседес-Бенц Спрінтер» митники виявили у двох картонних коробках новий товар іноземного виробництва, про який водій вирішив не заявляти, аби зекономити на оподаткуванні.

Не задекларованого товару виявилося так багато, що відносно перевізника складено протокол про порушення митного законодавства за статтею 472 Митного кодексу України. Адже згідно Митного кодексу України дозволяється ввозити новий товар на одну особу без декларування та оподаткування до 500 євро і до 50 кг.

Серед фірмових речей різних розмірів та кольорів: 218 пар жіночих штанів відомої марки «BLOOM», 20 пар жіночих штанів марки «NEW COLLECTION», 24 пар марки «ADORO», сарафани, сорочки, штани, спортивні костюми, футболки, штани - від «IMPERIAL», піджаки та штани марки «LJVE». Весь товар італійського виробництва. Наразі незадекларовані речі вилучено на склад митниці, а їх остаточну вартість визначить спеціаліст-експерт
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: