Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Донбасі внаслідок обстрілу бойовиків загинув військовий. Це третя втрата в зоні ООС за три дні

Унаслідок обстрілу бойовиків у районі селища Шуми Донецької області в суботу, 20 березня, загинув український військовослужбовець. Про це повідомляє оперативно-тактичне угруповання «Північ», у районі відповідальності якого перебуває населений пункт.

На Донбасі внаслідок обстрілу бойовиків загинув військовий. Це третя втрата в зоні ООС за три дні

Військовий отримав вогнепальне поранення внаслідок «прицільного обстрілу» українських позицій. «Воїну оперативно надали першу медичну допомогу, та на жаль, від отриманих поранень він помер під час евакуації до медичного закладу», — зазначається в повідомленні.

Українська сторона відкрила вогонь у відповідь, додають в оперативно-тактичному угрупованні «Північ». Про обстріл та загибель військовослужбовця повідомили представників ОБСЄ через Українську сторону Спільного центру контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін.

Це третя втрата в зоні ООС за останні три дні: про загибель військовослужбовців унаслідок обстрілів бойовиків штаб операції Об'єднаних сил повідомляв 18 і 19 березня.

Громадське
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: