Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Рахівщині 29-річний чоловік незаконно добував з річки гравій

На Рахівщині 29-річний чоловік незаконно добував з річки гравій
У селищі Великий Бичків Рахівського району поліцейські місцевого відділу поліції задокументували факт незаконного видобутку корисних копалин.

Співробітники Рахівського районного відділу поліції викрили чоловіка, який незаконно добував з річки гравій. Техніку та незаконно здобуту суміш вилучено.

До несанкціонованого видобутку гравію причетний 29-річний місцевий мешканець. З прибережної смуги річки Шопурка чоловік, за допомогою трактора, здійснював забір гравію та вантажив на вантажівку марки "ЗІЛ".

Правопорушення поліцейські виявили під час патрулювання.

Жодних відповідних дозвільних документів на виконання таких робіт у чоловіка не було, тому слідчі поліції відкрили за цим фактом кримінальне провадження. Дії порушника кваліфікують за частиною 2 статті 240 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне видобування корисних копалин загальнодержавного значення.

Обидва транспортні засоби та суміш вилучено. Розслідування у справі триває, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

На Рахівщині 29-річний чоловік незаконно добував з річки гравій


Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: