Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді та Мукачеві на нових ділянках патрульні працюватимуть з радарами "Трукам"

В Ужгороді та Мукачеві на нових ділянках патрульні працюватимуть з радарами "Трукам"
На Закарпатті патрульні виявлятимуть порушення швидкісного режиму за допомогою приладу "Трукам" на трьох нових ділянках дороги.

З 22 березня контроль за швидкістю руху здійснюватимуть на вулицях Ужгорода та Мукачева, пише Суспільне Закарпаття з посиланням на повідомлення на офіційному сайті патрульної поліції України.

Працювати з радаром для вимірювання швидкості закарпатські патрульні зможуть на трьох нових ділянках:

Ужгородська об'їзна неподалік КПП "Ужгород" (траса М-08, 5-9 км);
вулиця Собранецька та вулиця Гагаріна в Ужгороді;
вулиця Пряшівська у Мукачеві;
Нагадаємо, ще з 2019 року контроль швидкісного режиму патрульні здійснюють на трасі Мукачево-Рогатин (Н-09), Київ-Чоп (М-06), а також на автодорозі від Мукачева до КПП "Лужанка" (М-24).

У повідомленні на сайті відомства зазначили, що нові ділянки обрали після аналізу аварійності на дорогах, де найчастішою причиною ДТП є перевищення дозволеної швидкості.

З 17 березня, набув чинності новий закон, який збільшує покарання за порушення правил дорожнього руху. Тепер за перевищення швидкості більш ніж на 50 км/год доведеться сплатити 1700 гривень (раніше 510 гривень).


Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: