Вхiд на сайт
Авторизацiя

Вакцину Pfizer доставлять в Україну за COVAX до літа, - МОЗ

Вакцину Pfizer доставлять в Україну за COVAX до літа, - МОЗ
Вакцина від коронавірусу СOVID-19 компанії Pfizer буде доставлена в Україну за механізмом глобальної ініціативи COVAX до кінця травня.

Про це заявив міністр охорони здоров'я Максим Степанов під час години запитань до уряду 19 березня.

"18 березня я отримав запевнення, що до кінця березня або на початку квітня в рамках міжнародної ініціативи Covax ми отримаємо партію в 570 тис. доз AstraZeneca. А до кінця травня - ще 1,1-1,2 млн доз виробництва цієї компанії, а також вакцини компанії Pfizer", - сказав він.

Степанов додав, що найближчим часом очікується відправка з Індії 1,5 млн доз вакцини Covishield від AstraZeneca.

Також очікується поставка вакцини Coronavac від Sinovac Biotech.

"За попередніми домовленостями, ми також очікуємо поставку в Україну вже законтрактованої вакцини американської компанії Novavax в обсязі 10 млн доз і індійської розробки від Bharat Biotech. Обидві вакцини на всіх етапах клінічних досліджень показали дуже високі результати. Доведена ефективність Novavax становить 89,3%, а вакцина від Bharat Biotech - 81%", - підкреслив Степанов.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: