Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатець під час прогулянки знайшов міну часів Другої світової війни (ФОТО)

Закарпатець під час прогулянки знайшов міну часів Другої світової війни (ФОТО)
Як інформує служба порятунку, до них надійшов виклик із Ужгородщини. Там місцевий мешканець знайшов боєприпас, коли гуляв лісом. Про це повідомили в У ДСНС.

Подія трапилася поблизу села Свалявки. Місцевий мешканець. прогулююючись лісом натрапив на небезпечну знахідку. Він переніс її на видне мсіце і зателефонував надзвичайникам.

Піротехніки ідентифікували знахідку як мінометну міну часів Другої світової війни. Боєприпас вилучили та знищили на полігоні в селі Оріховиця.
Закарпатець під час прогулянки знайшов міну часів Другої світової війни (ФОТО)

Разом з тим, надзвичайники просять закарпатців не рухати невідомі і потенціно небезпечні предмети. Їх не можна торкатися і переносити. Цього разу все закінчилося щасливо і чоловік не постраждав, проте іншим разом це може коштувати життя.

У разі виявлення небезпечних предметів, що схожі на боєприпаси, закарпатців просять одразу телефонувати до ДСНС і позначти місце знахідки, проте не чіпати сам предмет!
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: