Вхiд на сайт
Авторизацiя

Україна наближається до антирекорду за добовою кількістю хворих на COVID

Україна наближається до антирекорду за добовою кількістю хворих на COVID
Україна наближається до власного антирекорду виявлених за добу хворих на коронавірус, досі максимальна кількість випадків була за добу 27 листопада 2020 року – 16 294.

Станом на ранок 18 березня 2021 року Україна перетнула позначку в 1,5 мільйона осіб, у яких діагностували коронавірусну хворобу від початку березня 2020 року.

За добу 17 березня нових випадків коронавірусу діагностували 15 053.

Таким чином, за кількістю захворювань на COVID-19 за добу Україна наблизилась до антирекорду, який було зафіксовано 28 листопада 2020 року: 16 294 випадки зараження (за добу, що йшла перед тим).

При цьому за добу 16 березня сталося найбільше летальних випадків від ускладнень коронавірусу за весь час пандемії – 289, а також чи не найбільше число госпіталізацій – 4 887.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: