Вхiд на сайт
Авторизацiя

СOVID-19 в Ужгороді: лікарі розповіли про діагностику та лікування

СOVID-19 в Ужгороді: лікарі розповіли про діагностику та лікування
Журналісти поспілкувалися з лікарями на тему визначення захворюваності на коронавірус, виклики, які стоять перед лікарями, діагностику та лікування ковіду

Пандемія нікуди не зникає, а коронавірус тільки набирає ще більших обертів. Лікарі ужгородського медичного центру "Діамед" розповіли про ситуацію та чому слід бути максимально обережними і дотримуватися карантину.

"Якщо проаналізувати статистику і наші власні спостереження, починаючи з березня 2020-го, то ми бачимо що дійсно ця пандемія набирає обертів і для нашої області сьогодні дуже загрозлива ситуація. Вся наша медична система можна сказати у коматозному стані, тому що ліжок і кисневих концентраторів катастрофічно не вистачає, а це значить, у випадку госпіталізації не факт, що людина отримає медичну допомогу в повному обсязі, якого вона потребує. Тому перше, до чого ми хочемо спонукати людей, це бути обережними максимально, берегтися, адже у кожній родині є маленькі діти, родичі із хронічними захворюваннями, люди похилого віку. Тому потрібно думати в першу чергу про тих, хто поруч, щоб не зашкодити їм... На жаль, я бачу таку тенденцію, що більшість молодих людей, які перехворіли у легкій формі, тепер дуже легковажать, не використовують жодних засобів захисту, відвідують масові заходи і... занедужують повторно. Тому хочу попередити всіх, хто переніс коронавірус, що повторні випадки зараження далеко не поодинокі і, як правило, хвороба протікає у важчій формі ",- розповідає Олена Боришевська-Логін, лікар-радіолог вищої категорії.

Також лікарі розповіли до кого звертатися у випадку підозри на коронавірус, дослідження, які можуть виявити захворювання, як проходить лікування.

Детальніше про це - у програмі "Щоденник здоров'я" телеканалу М-Студіо:


Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: