Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді затримали тренера, який в одному з готелів чіплявся до неповнолітньої вихованки

В Ужгороді затримали тренера, який в одному з готелів чіплявся до неповнолітньої вихованки
Про це в телеграм-каналі повідомляє закарпатський журналіст Віталій Глагола. Інформацію підтвердили в поліції.

Учора в Ужгороді затримали 57-річного тренера з боксу, який приїхав в місто на змагання із групою дітей із Волинської області і на час змагань поселились в готелі «Закарпаття». Про домагання 14-річна дівчина спочатку розповіла мамі, яка й викликала поліцію. Жінка переконувала, що в трубку було чути крики і лайку тренера.

Коли поліція приїхала на місце, то дівчина була у номері на 6 поверсі готелю і розповіла, що зазнала сексуальних домагань від тренера по боксу. Дівчина розповіла, що тренер кидав її на ліжко, заламував руки і цілував.

Тренера, громадянина Казахстану, поліція виявила в номері готелю на тому ж поверсі. Чоловік помітно нервував і плутався в показах. Наразі його затримали, проти тренера порушено кримінальне провадження по статті 153 ККУ «Сексуальне насильство». Зараз вирішується питання про оголошення підозри чоловіку.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: