Вхiд на сайт
Авторизацiя

Житель Виноградова вкрав із магазину 19 мобільних телефонів

Житель Виноградова вкрав із магазину 19 мобільних телефонів
Співробітники відділення поліції у Виноградові розкрили крадіжку з торгівельного центру та вилучили в зловмисника 19 мобільних телефонів, які й були викрадені. Чоловіка, причетного до злочину, затримано в процесуальному порядку.

В поліцію надійшло повідомлення про те, що в п’ятницю, 12 березня, невідомий проник в зачинений магазин торгового центру Виноградова та виніс весь товар, що знаходився на вітрині.

На місце події одразу ж прибули співробітники відділення поліції у Виноградові, які провели ряд заходів та встановили, що до злочину причетний 19-річний місцевий мешканець. Саме він заліз у магазин та забрав товар з вітрин. Молодий чоловік раніше вже мав судимість за скоєння злочину.

У підозрюваного вилучені всі речові докази та будуть повернуті потерпілим.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка з вчинена з проникненням. Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк до шести років.

Зловмисника затримано в порядку ст. 208 КПК України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Слідство у справі триває.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: