Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті у відвідувачки суду виявили речовину, схожу на наркотичну

На Закарпатті у відвідувачки суду виявили речовину, схожу на наркотичну
Про це повідомляє Територіальне управління Служби судової охорони в Закарпатській області на офіційній сторінці.

Подія трапилася днями, 10 березня, в Мукачівському міськрайонному суді. Сюди прийшла жінка, з наміром відвідати одне із судових засідань.
У ході проведення поверхневої перевірки (статті 162 ЗУ «Про судоустрій та статус суддів») співробітники Служби судової охорони виявили у неї згорток з фольги. Як виявилося згодом, у ньому речовина, ззовні схожа на наркотичну.

Відтак, на місце події співробітники територіального управління викликали поліцейських. Подальші обставини справи з’ясовуватимуть слідчі. Вони ж і надаватимуть правову кваліфікацію події.

У територіальному управлінні наголошують – пропуск до судів, органів та установ системи правосуддя осіб із наркотичними речовинами, явними ознаками алкогольного чи наркотичного сп’яніння заборонено!

На Закарпатті у відвідувачки суду виявили речовину, схожу на наркотичну

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: