Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті прогнозують погіршення погодних умов

На Закарпатті прогнозують погіршення погодних умов
Протягом доби 12 березня по території Закарпатської області очікується значний мокрий сніг та сніг, вдень на низовині з переходом у дощ.

На дорогах більшої частини області ожеледиця. Вдень переважно в горах налипання мокрого снігу, на високогір’ї складні відкладення ожеледі та паморозі, подекуди ожеледь. В горах пориви вітру 15-20 м/с, на високогір’ї до 25 м/с, хуртовини. (І рівень небезпечності, жовтий).

По Закарпатській області: Хмарно, значний мокрий сніг та сніг, вдень на низовині з переходом у дощ. На дорогах більшої частини області ожеледиця. Вдень переважно в горах налипання мокрого снігу, на високогір’ї складні відкладення ожеледі та паморозі, подекуди ожеледь. Вітер південно-західний 7-12 м/с, в горах пориви 15-20, на високогір’ї до 25 м/с, хуртовини. Температура повітря вночі 2° тепла - 3° морозу, вдень 2-7° тепла, в горах місцями вночі 6-8°, вдень 1-3° морозу.
Автошляхи: Значний мокрий сніг та сніг, вдень на низовині з переходом у дощ. На дорогах більшої частини області ожеледиця. Вдень переважно в горах налипання мокрого снігу, на високогір’ї складні відкладення ожеледі та паморозі, подекуди ожеледь. Видимість в значному снігопаді 200-500 м, в дощі 1-2 км.

По м. Ужгород: Хмарно, значний мокрий сніг, вдень з переходом у дощ. Вночі та вранці на дорогах ожеледиця, налипання мокрого снігу. Вітер південно-західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 0-2°, вдень 4-6° тепла.

Про це повідомляють в обласному гідрометеоцентрі.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: