Вхiд на сайт
Авторизацiя

По всій території області провели профілактичний рейд у закладах торгівлі

По всій території області провели профілактичний рейд  у закладах торгівлі
Співробітники ювенальної поліції провели профілактичний рейд у закладах торгівлі по всій території області. Поліцейські застерегли реалізаторів та власників про відповідальність за продаж неповнолітнім алкогольних напоїв та тютюнових виробів. Для привернення уваги, у кожному закладі поліцейські залишили попереджувальні наліпки

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Працівники ювенальної превенції поліції Закарпаття безперервно вживають заходи щодо виховання неповнолітніх у правовому полі, пропагують серед дітей здоровий спосіб життя, дбають про їхній всебічний та повноцінний розвиток.

Відтак, днями поліцейські-ювенали здійснили профілактичний рейд закладами торгівлі на території усієї області. З продавцями і власниками торгових закладів працівники поліції провели бесіди про заборону продажу слабоалкогольних, алкогольних напоїв та тютюнових виробів неповнолітнім. У кожному торговому закладі, де здійснюється продаж підакцизного товару, поліцейські залишили спеціальні наліпки, які нагадують про заборону продажу алкоголю та цигарок особам, які не досягли 18-річного віку. Також на попереджувальних стікерах зазначений номер телефону, за яким свідки можуть сповістити поліцію про факт порушення.

За продаж неповнолітнім особам алкогольних напоїв та тютюнових виробів як для продавця, так і для власника торгової точки, передбачена Кодексом України про адміністративні правопорушення відповідальність.

Поліцейські закликають громадян повідомляти про відомі факти реалізації спиртних напоїв та цигарок неповнолітнім. Адже кожен з нас несе відповідальність за здорове майбутнє наших дітей.

По всій території області провели профілактичний рейд  у закладах торгівлі

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: