Вхiд на сайт
Авторизацiя

Пілотний проєкт зі створення сучасних "кіноточок" реалізовуватимуть у трьох містах Закарпаття

Пілотний проєкт зі створення сучасних "кіноточок" реалізовуватимуть у трьох містах Закарпаття
Про це повідомили на сайті Закарпатської обласної державної адміністрації.

В Україні стартує пілотний проєкт, що покликаний забезпечити доступ до перегляду вітчизняної кінопродукції, її промоцію та вироблення ефективної фінансової моделі функціонування кінопрокату.

За ініціативи Анатолія Полоскова цей проєкт втілюватимуть у трьох містах Закарпаття.

«Українські фільми ще ніколи не були так близько до нашого глядача. У центрі Ужгорода, Виноградова та Рахова є великі зали, які можуть бути осучаснені і можуть використовуватися як кінозали. Нарешті тисяча глядачів зможуть дивитися справжнє українське кіно, адже у пріоритеті – створення якісного і конкурентоспроможного продукту національного кінематографу, його популяризація та покази для населення», - наголосив Анатолій Полосков, голова облдержадміністрації.

Цей амбітний проєкт передбачає використання 250 глядацьких місць у Закарпатській обласній філармонії, 250 у Виноградівському та 500 (!) у Рахівському міських будинках культури. Це будуть перші комунальні кінозали у цих містах та в області загалом (за винятком одного такого закладу у Тячеві, який зараз не функціонує).

У межах ініціативи за кошти Державного бюджету планують закупівлю цифрового обладнання та навчання персоналу.

Пілотний проєкт зі створення сучасних кінозалів реалізовуватимуть на умовах фінансового партнерства між державою та відповідною територіальною громадою у Закарпатській, Харківській, Одеській, Рівненській та Дніпропетровській областях.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: