Вхiд на сайт
Авторизацiя

Українців вакцинуватимуть китайською Sinovac. Загальна кількість щеплених — понад 23 тисяч

Має надійти 5 мільйонів доз вакцини в Україну.

Українців вакцинуватимуть китайською Sinovac. Загальна кількість щеплених — понад 23 тисяч

МОЗ 9 березня повідомило про схвалення в Україні вакцини проти COVID-19 китайської компанії Sinovac.

Як повідомляє УНІАН, партнером Sinovac в Україні є фармацевтична компанія Лекхім, яка має угоду з виробником на поставку 5 мільйонів доз вакцини в Україну, у тому числі 1,9 мільйона доз за схемою державних закупівель.

В той же час МОЗ започаткувала нову щоденну статистичну хроніку з вакцинації та похвалилося зробленим щепленням від ковіду 23 510 громадян.

«За останні 24 години вакцинували 4392 людини. Лідером кампанії вакцинації є Донецька область. Там за вівторок, 9 березня, було зроблено 660 ін'єкцій. А всього з початку вакцинації — 3134», — повідомляє пресслужба Міністерства охорони здоров'я в Telegram.

Нагадаємо, вчора в Україні було 19 тисяч вакцинованих, але Степанов незадоволений. Додамо, в нашій країні вакцинація розпочалася 24 лютого. Для повної імунізації людина повинна отримати дві дози з інтервалом у 28 днів.

Наразі МОЗ оновило поділ на карантинні зони: чотири «червоних», десять «помаранчевих».

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: