Вхiд на сайт
Авторизацiя

Обвинуваченого у корупції посадовця УДСНС засудили на понад 5 років ув'язнення

Про це інформує пресслужба Закарпатської обласної прокуратури.

Обвинуваченого у корупції посадовця УДСНС засудили на понад 5 років ув'язнення

За активної позиції Закарпатської обласної прокуратури колишнього начальника одного з відділів УДСНС України в Закарпатській області визнано винним у вимаганні та одержанні неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України) та засуджено до реальної міри покарання.

Прокурором у суді доведено, що чоловік, будучи службовою особою, яка займає відповідальне становище, вимагав та одержав від директора товариства хабар за сприяння у погодженні актів прийняття до експлуатації систем протипожежного захисту та виконаних робіт із вогнезахисної обробки кількох об’єктів санаторію у с. Кваси на Рахівщині. Безперешкодне оформлення такої дозвільної документації засуджений «оцінив» у 21 тисячу гривень.

Службовця викрили після одержання другої частини неправомірної вигоди. Вже наприкінці 2019 року вироком Ужгородського міськрайонного суду його засуджено до 5 років 6 місяців позбавлення волі. Відтоді громадянин неодноразово подавав скарги до судів апеляційної та касаційної інстанції, намагаючись поновити пропущені ним строки на оскарження вироку. У цьому йому відмовили, а вирок суду першої інстанції наразі набув законної сили.

Так, колишнього посадовця-корупціонера засуджено до 5 років 6 місяців позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади, пов’язані з функціями представника влади, строком на 3 роки та з конфіскацією усього майна.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: