Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Україні цього року з'являться тестові центри 5G

В Україні цього року з'являться тестові центри 5G
Міністерство цифрової трансформації працює над впровадженням 5G в Україні. Уже у грудні 2021 році мають запустити продаж ліцензій на 5G для українських мобільних операторів.

Про це заявив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров. За його словами, головне завдання тендеру – дати можливість бізнесу тестувати технологію, передає 24 канал.

Тому вже цього року в Україні мають з'явитися 3 центри для тестування 5G.

Це дуже важливо, оскільки ця технологія насамперед цікава для бізнесу, який буде створювати програмне забезпечення та обладнання. До того ж 5G дає змогу підвищити ефективність робочого процесу і оптимізувати витрати, –
сказав міністр.

До речі, Європейський Союз планує покрити 5G всю територію до 2025 року.

4G в Україні
В той же час в Мінцифрі будуть надалі притримуватись курсу щодо поширення 4G в Україні. Вже за 3 роки 95% жителів України мають отримати доступ до 4G.

“4G – це наш пріоритет, якщо ми говоримо про мобільний зв'язок. У нас є чіткий план покриття території, а в базових KPI — за три роки підключити 95% населення до 4G-інтернету”, – сказав Федоров.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: