Вхiд на сайт
Авторизацiя

Україна готується до нового локдауну

Все через те, що нашу державу накрило третьою хвилею епідемії ковіду.

Україна готується до нового локдауну

Україну накрила третя хвиля коронавірусу і вже зараз необхідно поступово готуватися до нового локдауну. Таку резонансну заяву зробив 4 березня у прямому ефірі прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.

«Ми бачимо кожен день зростання кількості хворих. Треба констатувати, на жаль, що в Україні почалася третя хвиля пандемії коронавірусу», — сказав Шмигаль.

За словами очільника Уряду, як тільки більша частина областей перейдуть у «червону» зону, то доведеться повертатися до введення локдауну на всій території країни.

«Ви бачите, який дефіцит вакцин в світі, і сам процес вакцинації займе півтора-два роки. Це час нам потрібно якось жити. Ми постараємося максимально управляти адаптивним карантином, але якщо ми побачимо навантаження на медичну систему, у нас не буде іншого виходу окрім як ввести жорсткий локдаун», — сказав Шмигаль.

Також Шмигаль нагадав про те, що в «червону» карантинну зону потрапили Івано-Франківська, Чернівецька та Житомирська області.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: