Вхiд на сайт
Авторизацiя

Варіант на Масницю: як приготувати оладки на кефірі

Варіант на Масницю: як приготувати оладки на кефірі
На Масницю готують не тільки млинці. Smachno news підготували для вас рецепт оладок на кефірі, які легко і швидко готуються.

Смачні оладки на кефірі виходять ароматними й ніжними. Їх можна подавати на десерт, до сніданку зі сметаною, згущеним молоком, медом або варенням, свіжими ягодами та фруктами.

Гормони росту та умови утримання птиці: секрети виробництва якісної та безпечної курятиниГормони росту та умови утримання птиці: секрети виробництва якісної та безпечної курятини

Рецепт оладок
Інгредієнти:
– 250 грамів борошна;
– 250 мілілітрів кефіру;
– 3 столові ложки рослинної олії;
– 1 столова ложка цукру;
– 1 чайна ложка цукрової пудри;
– 1 яйце;
– 1/2 чайної ложки соди;
– ванільний цукор;
– 20 грамів вершкового масла 82%;
– сметана (або згущене молоко);
– сіль.

Для приготування млинців у мисці з'єднайте кефір з яйцем, ретельно перемішайте. Далі – додайте сіль, цукор, ванільний цукор, соду, перемішайте.
Ретельно просійте борошно через сито, щоб не було грудочок, додайте у тісто, перемішайте до однорідної консистенції. Накрийте харчовою плівкою і залиште тісто на 20 хвилин.
На розігріту пательню вилийте олію, викладіть столовою ложкою тісто, обсмажте млинці з двох сторін декілька хвилин до рум'яної скоринки.
Викладіть на тарілку, змастіть вершковим маслом, задекоруйте цукровою пудрою. Подавайте зі сметаною. Смачного!

24tv.ua
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: