Вхiд на сайт
Авторизацiя

Судові охоронці Закарпаття підсумували лютий

Судові охоронці Закарпаття підсумували лютий
Минулого місяця співробітники забезпечили пропуск до судів та органів системи правосуддя, що перебувають під охороною територіального управління – 14 645 відвідувачів. У порівнянні з січнем, ця цифра зросла, майже, на три тисячі.

Багатим був лютий на виявлення предметів, пронесення яких до суду та органів системи правосуддя заборонено. За минулий місяць, співробітники територіального управління виявили 88 таких предметів, з них:

- 57 ножів;

- 11 балончиків, споряджених речовинами дратівної або сльозогінної дії;

- 20 загострених предметів.

Також, співробітники територіального управління подбали про безпеку під час розгляду 434-х судових засідань.

Відвідувачів судів та органів системи правосуддя судові охоронці Закарпаття просять з розумінням поставитися до карантинних обмежень. При вході співробітники Служби здійснюють температурний скринінг та наголошують на важливості користування засобами індивідуального протиепідемічного захисту.

Якщо у вас ознаки гострих респіраторних захворювань – візит просять перенести.

Територіальне управління Служби
судової охорони у Закарпатській області

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: