Вхiд на сайт
Авторизацiя

Дві області потрапили до «червоної» карантинної зони

Решта регіонів України — у «жовтій» і «помаранчевій» зонах.

Дві області потрапили до «червоної» карантинної зони

Чернівецька та Івано-Франківська області потрапили до «червоної» карантинної зони із найжорсткішими обмеженнями. Про це свідчить інформація, оприлюднена МОЗ.

У цих двох областях відзначили критичні перевищення одразу двох важливих критеріїв. Це високий рівень госпіталізацій протягом трьох днів, а також високий коефіцієнт виявлення випадків інфікування.

Небезпека опинитися в одному списку з Буковиною та Прикарпаттям чигає й на інші області. До «помаранчевої» зони віднесли Вінницьку, Донецьку, Житомирську, Закарпатську, Запорізьку, Луганську, Тернопільську області. У цих регіонах продовжують діяти карантинні обмеження «жовтої» зони. Але водночас вони впритул наблизилися до негативної динаміки.

Усі інші регіони України залишаються у «жовтій» карантинній зоні.

«Зелених» областей зараз в Україні немає.

Нагадаємо, що саме зараз розпочалося засідання державної комісії ТЕБ та НС. На порядку денному — запровадження посилених карантинних заходів в Івано-Франківській області у зв’язку з напруженою епідемічною ситуацією.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: