Вхiд на сайт
Авторизацiя

Пилотяги BOSCH

Пилотяги BOSCH

Пилотяги Bosch – перевірений німецький вид побутової техніки для дому, що володіє високою якістю, естетично привабливим дизайном і доступною ціновою політикою. На українському ринку великою популярністю користуються пилотяги, оснащені додатковим функціоналом.

Німецький бренд побутової техніки протягом чверті століття займає провідні позиції серед продажів. Розроблені пристрої відповідають державним стандартам, відрізняються довговічністю, надійністю і безпекою, що дозволяє їм займати високі позиції в рейтингах.

Технічні характеристики пилотягів BOSCH


Корпус пилотягів Bosch збирається з високоякісного пластику, який здатний витримати будь-які навантаження. Виробники пропонують покупцям моделі на колесах або з вертикальним і горизонтальним положенням, а також варіанти з висувною ручкою. Всі моделі пилотягів оснащуються електромоторами. Потужність пристроїв становить від 0.7-1.7 кВт.

Всі інноваційні варіанти оснащуються додатковими фільтрами HEPA, вставка з пресованого волокна або поролону. Пилотяги сухого та мийного типу комплектуються гумовими колесами, які не залишають подряпин на паркеті або лінолеумі.

Переваги німецьких пилотягів

Пилотяг BOSCH - оптимальний варіант для великої родини. Прилади німецького бренду мають безліч плюсів:

1. Мінімальне споживання електроенергії та високий клас потужності.

2. Одноразовий мішок – дозволяє зберегти час і чистоту приміщення після очищення пилотягу.

3. Універсальна кнопка включення. Можна вимикати пристрій за допомогою ноги.

4. Низький рівень шуму. На другий план відійшли застарілі варіанти, які створювали гул на всю квартиру.

5. Компактність і легкість. Інноваційні моделі дозволяють проводити прибирання швидко і без стресів. Не варто постійно перетягувати агрегат за собою в інше місце.

Перед покупкою пилотяга необхідно уважно ознайомитися з його технічними характеристиками, потужністю, типом роботи. Маркування якості оцінюється літерами від A до G. Якісними варіантами є моделі, які мають чотири літери A на етикетці. Це означає, що даний пристрій краще прибирає тверді частинки, чистить килими, економить споживання електрики.

Привабливий дизайн, доступна ціна і високі технічні характеристики дозволяють купувати техніку, як для будинку, так і подарунку. Звертатися варто тільки в перевірені магазини, де надається гарантія і сертифікат якості. Це дозволить уникнути частих несправностей та проблем.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: