Вхiд на сайт
Авторизацiя

Вакцина від Pfizer надійде в Україну наприкінці лютого або на початку березня — ЮНІСЕФ

Вакцину проти COVID-19 від компаній Pfizer та BioNTech поставлять в Україну наприкінці лютого або на початку березня. Препарати постачатиме міжнародна організація ЮНІСЕФ.

Вакцина від Pfizer надійде в Україну наприкінці лютого або на початку березня — ЮНІСЕФ

Про це повідомив керівник програм з охорони здоров'я ЮНІСЕФ України Андрій Славуцький, передає «Інтерфакс-Україна».

Славуцький зазначив, що наразі тривають переговори щодо документації — є один документ, на який Україна ще чекає. «Але, за попередньою інформацією, вакцина Pfizer має приїхати наприкінці лютого або на початку березня», — сказав він.

Славуцький також розповів, як відбуватиметься постачання вакцини в регіони. За його словами, в аеропорту «Бориспіль» у будь-який час доби вакцину зможе забрати логістична компанія, потужності якої дають змогу прийняти ту кількість вакцини, яку поставлять.

«Далі ці вакцини переміщатимуться на центральний склад компанії, після чого постачатимуться до регіонів у лотках із сухим льодом. У кожному лотку буде 195 флаконів, в одному флаконі шість доз вакцини. Мобільна бригада щодня отримуватиме денну кількість доз — 96 або 102 (16 або 17 флаконів)», — сказав Славуцький.

Громадське
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: