Вхiд на сайт
Авторизацiя

Шмигаль пожалівся на дефіцит COVID-вакцин

Шмигаль пожалівся на дефіцит COVID-вакцин
Прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що на сьогодні спостерігається дефіцит вакцин від COVID-19, і країни ЄС його також відчули.

Пряма мова Шмигаля: "У нас укладено достатньо контрактів з виробниками, щоб усі охочі могли вакцинуватися, та сплачено відповідні кошти. На жаль, сьогодні спостерігається дефіцит вакцин, і країни Європейського Союзу його також відчули".

Він додав, що Україна зі свого боку зробила усі необхідні кроки для забезпечення українців ефективною вакциною. Але "проблема у всіх однакова – це зміщення термінів поставок вакцин".

Під час зустрічі сторони також обговорили залучення інвестицій в економіку України, лібералізацію торгівлі між Україною та ЄС та приєднання української енергосистеми до європейської мережі ENTSO-E.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: