Вхiд на сайт
Авторизацiя

Погрожував убивством і вимагав гроші: в Хусті затримали зловмисника

Про це повідомили у пресслужбі поліції Закарпатської області.

Погрожував убивством і вимагав гроші: в Хусті затримали зловмисника

Вчора, 16 лютого, оперативники Хустського районного управління поліції задокументували факт вимагання та отримання коштів 50-річним жителем міста.

В ході поліцейської спецоперації встановлено, що чоловік протягом майже трьох місяців погрожував 38-річному потерпілому вбивством, якщо той не заплатить йому гроші.

Зловмисник вимагав плату, як моральну компенсацію за, нібито, інтимні стосунки потерпілого з його дружиною. Моральну шкоду вимагач оцінив у розмірі 10 тисяч доларів США.

Під час передачі коштів через посередника на одній із вулиць міста Хуст й затримали зловмисника. Зараз його поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Розслідування даного факту проводиться в рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 2 ст. 189 (Вимагання, вчинене з погрозою вбивства) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу. Слідство у справі триває.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: