Вхiд на сайт
Авторизацiя

Прогноз погоди на 17 лютого: на Заході знову снігопади, у більшості регіонів – ясно

Прогноз погоди на 17 лютого: на Заході знову снігопади, у більшості регіонів – ясно
Сильні морози на відступають з України. У середу, 17 лютого, на Заході продовжуватиме сніжити, натомість у решті областей країни опадів не прогнозують.

Погода поки що істотно не покращиться, проте жителі частини регіонів все ж матимуть змогу насолодитися сонячною погодою без опадів.

Попри снігопади, найтепліше буде на Заході. В Ужгороді та області, наприклад, температура навіть буде плюсовою – вдень там прогнозують -1...+1.

На Півдні буде без опадів. Хмарна погода у Херсоні, Одесі та Миколаєві протримається всю першу половину дня, натомість ввечері – небо буде ясним.

Мешканцям Сходу та Півночі слід підготуватися до сильних морозів. Вдень температура коливатиметься у межах -7...-9, а вночі досягатиме -17...-21.

Київ у середу, 17 лютого, чекає невеликий сніг. На дорогах столиці прогнозують ожеледицю. Вдень стовпчики термометра показуватимуть -7...-9 градусів, а вночі – -12...-14 градусів.

Від чого залежить температура повітря
Як на своїй фейсбук-сторінці пояснила синоптикиня Наталка Діденко, температура повітря, особливо нічна, дуже залежить від хмарності чи прояснень.

Прояснення сприяють додатковому вихолодженню, а хмарність, навпаки, прикриває приземний шар від сильніших морозів,– підкреслила експертка.

"Лютий розкручується, до весни ніби ще далеко, проте подекуди істотна різниця між нічною та денною температурою повітря натякає на перебудову повітряних мас на новий сезон", – додала вона.

Якою буде погода у містах України у вівторок, 16 лютого

Ужгород – -1...+1

Львів – 0...-2

Івано-Франківськ – 0...-2

Тернопіль – 0...-2

Чернівці – -1...-3

Хмельницький – -1...-3

Луцьк – 0...-2

Рівне – -1...-3

Житомир – -4...-6

Вінниця – -5...-7

Одеса – -1...-3

Миколаїв – -1...-3

Херсон – -1...-3

Сімферополь – -1...-3

Кропивницький – -6...-8

Черкаси – -7...-9

Чернігів – -7...-9

Суми – -9...-11

Полтава – -7...-9

Дніпро – -6...-8

Запоріжжя – -1...-3

Донецьк – -7...-9

Луганськ – -7...-9

Харків – -7...-9

Київ – -6...-8

Прогноз погоди на 17 лютого: на Заході знову снігопади, у більшості регіонів – ясно

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: