Вхiд на сайт
Авторизацiя

Двох осіб судитимуть за незаконне відчуження нерухомості в Боздоському парку

Двох осіб судитимуть за незаконне відчуження нерухомості в Боздоському парку
Про це повідомляє пресслужба Закарпатської обласної прокуратури.

Закарпатською обласною прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт щодо двох осіб, дії яких призвели до відчуження комунального майна на території Боздоського парку.

У ході слідства встановлено, що мешканка Львівщини використала завідомо підроблені документи: декларацію про готовність об’єкта до експлуатації та договір оренди землі. У ролі пособниці залучила й державну реєстраторку, яка зареєструвала право власності на об’єкт нерухомості, не перевіривши достовірність наданих їй документів.

Унаслідок злочинних дій громадянок із власності громади Ужгорода вибув об’єкт нерухомого майна вартістю понад 175 тис. грн. З метою легалізації (відмивання) доходів жителька Львівської області продала нерухомість і, відповідно до договору купівлі-продажу, отримала грошові кошти в сумі понад 50 тис. грн.

Дії організаторки протиправної діяльності кваліфіковано за ч. 3 ст. 27 ч. 3 ст. 190, ч. 1 ст. 209 КК України, а державної реєстраторки – за ч. 5 ст. 27 ч. 3 ст. 190, ч. 1 ст. 362 КК України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.





Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: