Вхiд на сайт
Авторизацiя

Циклон Volker пішов: cиноптики розповіли, коли чекати послаблення морозів в Україні

Циклон Volker пішов: cиноптики розповіли, коли чекати послаблення морозів в Україні
13-14 лютого антициклон Helida виштовхає циклони з України, щоб дати дорогу повітряній масі арктичного походження. Про це пише синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у Facebook.

"Серіал із південних циклонів закінчиться – снігопадів та льодяних дощів вже не передбачається... Істотні опади в Україні – навряд, лише в окремих районах можливі залишки періодичного снігу, бо циклон захоче зберегти гарну міну при вже нездалій грі. На дорогах ожеледиця!" – пише синоптик.

Температура повітря вночі очікується -10°C...-16°C, вдень -5°C...-11°C. У Криму та на Закарпатті лише вдень від -2°C до +2°C.

Завтра переважатиме північно-західний вітер, він передбачається сильним, некомфортним, із штормовими поривами. Так часто буває, коли суне важке холодне повітря.

У Києві вихідними – також холодно, вночі -12°C...-14°C, вдень -7°C...-10°C. На дорогах та тротуарах слизько. Місцями можливий невеликий сніг, проте без серйозних опадів, завершальний циклон Volker пішов остаточно.

На наступному тижні холод посилиться, істотні опади малоймовірні.

Послаблення морозів в Україні очікується 21-22 лютого.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: