Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатців запрошують на онлайн-презентацію книжки авторки-землячки з-за океану

Закарпатців запрошують на онлайн-презентацію книжки авторки-землячки з-за океану
"Закарпатський кореспондент" раніше анонсував вихід нової книжки письменниці Вікторії Андрусів. Завтра ж усі охочі зможуть долучитися до онлайн-презентації "Тієї, що танцює на хвилях".

Закарпатська обласна універсальна наукова бібліотека ім.Ф.Потушняка запрошує на онлайн презентацію у форматі Zoom-конференції.

Знана бібліотекарка книгозбірні Євгенія Напуда пише: "Я її вже прочитала і всім вам рекомендую зробити так само. Бо це дуже насичена, цікава і глибока історія. Тут піднято дуже багато важливих тем: заробітчанство, російсько-українська війна, культ релігії, менталітет українців, їх спосіб мислення. Все це переплітається у долях героїв, що живуть в Америці, Україні та Індії. Особливо сподобались деякі думки героїв, які вкладає їм у вуста авторка. Кілька сцен довели мене навіть до сліз. І усе це відбувається на фоні канабісового бізнесу, який легалізований в Каліфорнії".

Презентація відбудеться 11 лютого 2021 року о 20.00 в Zoom. Дані для входу на конференцію шукайте на фейсбук-сторінці бібліотеки імені Потушняка.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: