Вхiд на сайт
Авторизацiя

Через погіршення погодніх умов ужгородські школярі навчатимуться дистанційно

Через погіршення погодніх умов ужгородські школярі навчатимуться дистанційно
Суттєве погіршення погоди за прогнозами синоптиків очікується у четвер та п’ятницю, 11-12 лютого, в Ужгороді. У школах міста в ці дні проведуть дистанційне навчання – таке рішення прийняли сьогодні на засіданні міського штабу з ліквідації наслідків надзвичайних ситуації в Ужгородській міській раді, інформує пресслужба міськради.

Ішлося також про превентивні заходи та готовність підрозділів комунального господарства міста до ліквідації можливих наслідків негоди.Відповідним структурним підрозділам доручили також забезпечити роботу пунктів обігріву: денних – на базі КШЕП на вул. Проєктній, 3 та ТОВ «Житло-Сервіс» на вул. Тиводара Легоцького, 15; цілодобового – на базі Сектору обліку та нічного перебування бездомних осіб на вул. Олександра Грибоєдова, 20В.

Управлінню патрульної поліції у Закарпатській області рекомендували сприяти комунальним службам міста, зокрема, коли на вулицях працюватиме спецтехніка.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: