Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгородській міській раді обговорили черговий міжнародний проєкт

В Ужгородській міській раді обговорили черговий міжнародний проєкт
Грантову співпрацю з міжнародними партнерами представники Ужгорода обговорили нині на онлайн-зустрічі.

Стартова онлайн-зустріч експертів робочих груп та менеджерів проєкту «Міста в розширеному європейському просторі: розвиток потенціалу державних установ шляхом словацько-українського транскордонного співробітництва та підвищення доброчесності в державних справах (CEEA)» відбулася сьогодні, 8 лютого. Від Ужгородської міської ради у ній взяли участь начальниця управління міжнародного співробітництва та інновацій Ужгородської міської ради Вікторія Тарахонич та її заступник Дмитро Мірошніков.

Під час зустрічі презентували проєкт CEEA, його цілі, основні заплановані заходи та очікувані результати, представили норвезького партнера NORCE – Норвезький дослідницький центр. Як зазначалося, мета проєкту – розвиток транскордонної інституційної співпраці між державними установами в сфері управління, підвищення обізнаності державних службовців України в питаннях прозорості державного управління, переймання досвіду партнерів зі Словаччини та Норвегії.

Учасники також аналізували ситуацію та виклики стимулювання зеленого і соціального підприємництва у містах Європи та України, домовилися про розподіл обов’язків та календарний план роботи експертів. Менеджери проєкту обговорили підготовку до проведення серії міжнародних форумів у Харкові, Ужгороді та Кошице, які заплановані в серпні-вересні 2021 року. Наступна ж онлайн-зустріч відбудеться за два-три тижні.

Довідково. Проєкт «Міста в розширеному європейському просторі: розвиток потенціалу державних установ шляхом словацько-українського транскордонного співробітництва та підвищення доброчесності в державних справах (CEEA)» впроваджується управлінням міжнародного співробітництва та інновацій Ужгородської міської ради у партнерстві з міською адміністрацією Кошице (Словаччина), департаментом міжнародного співробітництва Харківської міської ради, Центром суспільних та психологічних наук САН Spoločenskovedný ústav CSPV SAV національним міждисциплінарним дослідницьким інститутом NORCE з м.Альта (Норвегія) у рамках програми «Належне управління та транскордонне співробітництво» Норвезького фінансового механізму.

В Ужгородській міській раді обговорили черговий міжнародний проєкт
В Ужгородській міській раді обговорили черговий міжнародний проєкт
В Ужгородській міській раді обговорили черговий міжнародний проєкт

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: