Вхiд на сайт
Авторизацiя

Правоохоронці затримали автомобіль з мігрантами на Воловеччині

Правоохоронці затримали автомобіль з мігрантами на Воловеччині
Ввечері 5 лютого у Нижніх Воротах, що на Воловеччині, правоохоронці міграційної поліції спільно з воловецькими правоохоронцями та патрульними зупинили мінівен "Citroen" з нелегальними мігрантами. Про це повідомила речниця Нацполіції в Закарпатській області Ганна Дан.

"В зупиненому авто, крім 55-річного водія та 53-річного жителя столиці, знаходилися ще іноземці, четверо з яких на території України перебували нелегально. Всі вони віком від 30 до 40 років, в однієї жінки та трьох чоловіків не було ніяких документів, які б дозволяли їхнє перебування на території нашої держави", — розповіла речниця.

Від пояснень усі пасажири мінівену відмовилися. Наразі міграційна поліція з’ясовує, яким чином вони потрапили на територію України. За даним фактом міграційна служба вже працює над видворенням нелегалів з території України.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: