Вхiд на сайт
Авторизацiя

На посту Нижні Ворота затримали мінівен з чотирма нелегалами

На посту Нижні Ворота затримали мінівен з чотирма нелегалами
5 лютого, на посту Нижні Ворота поліцейські Закарпаття зупинила мінівен «Citroen».

Оперативники міграційної поліції спільно з воловецькими правоохоронцями та патрульними зупинили у Нижніх Воротах автомобіль з нелегалами. Всіх доставлено до місцевого відділу поліції

Співробітники міграційної поліції передали патрульним оперативну інформацію про можливих нелегалів. Спільно з цими правоохоронцями на місці події спрацювали ще й поліцейські Воловеччини.

В зупиненому авто, крім 55-річного водія та 53-річного жителя столиці, знаходилися ще іноземці, четверо з яких на території України перебували нелегально. Всі вони віком від 30 до 40 років, в однієї жінки та трьох чоловіків не було ніяких документів, які б дозволяли їхнє перебування на території нашої держави.

Їх доставлено у відділ поліції для з’ясування всіх обставин. Від пояснень усі пасажири мінівену відмовилися. Наразі міграційна поліція з’ясовує, яким чином вони потрапили на територію України та яка роль в цій ситуації двох громадян нашої держави.

За даним фактом міграційна служба вже працює над видворенням нелегалів з території України, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

На посту Нижні Ворота затримали мінівен з чотирма нелегалами


Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: