Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Тячівщині затримали чоловіка, який вкрав з церкви гроші

На Тячівщині затримали чоловіка, який вкрав з церкви гроші
Працівники поліції Тячівщини оперативно розкрили крадіжку грошей з церкви у селі Тересва.

Місцевого мешканця, який незаконно проник у храм та скоїв злочин, затримали у процесуальному порядку

Днями до тячівських поліцейських надійшло повідомлення від жителя села Тересва. Чоловік розповів, що бачив, як незнайомець незаконно проник всередину зачиненої сільської церкви.

На місце події одразу ж виїхав наряд групи швидкого реагування. Поліцейські зафіксували пошкодження вхідних дверей, розбите скло та інші ознаки, які підтвердили слова заявника щодо незаконного проникнення в храм. Також було встановлено, що зі скриньки викрадено гроші, пожертвувані прихожанами церкви.

Поліцейські одразу ж розпочали пошуки зловмисника. 36-річного місцевого мешканця затримали неподалік місця злочину та вилучили в нього викрадені гроші.

За фактом злочину слідчі Тячівського районного відділу поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка з проникненням). Слідство у справі триває, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

На Тячівщині затримали чоловіка, який вкрав з церкви гроші





Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: