Вхiд на сайт
Авторизацiя

У деяких областях України планують послабити карантинні обмеження

У деяких областях України планують послабити карантинні обмеження
Вперше за тривалий час кількість активних хворих на коронавірус в Україні напередодні опустилася нижче 200 тис. осіб

Уряд розглядає можливість переходу до адаптивного карантину. Про це під час традиційної селекторної наради за участю представників уряду та правоохоронних органів заявив прем’єр-міністр Денис Шмигаль, передає прес-служба Кабміну.

"Аналіз показує, що є регіони, у яких можливе більше послаблення карантинних заходів – до рівня, який відповідав "жовтій" та "зеленій" зоні. Уряд планує більш детально вивчити це питання та прийняти відповідне рішення", – сказав він.

За словами прем’єр-міністра, вперше за тривалий час кількість активних хворих на коронавірус в Україні опустилася нижче 200 тис. осіб. Водночас, попри зменшення показників нових випадків та летальності, за минулий тиждень зросла кількість госпіталізованих – 12 147 осіб проти 11 630 позаминулого тижня.

"На тлі зниження всіх показників підтверджується факт, що люди менше звертаються до лікарів і менше роблять ПЛР-тестів. Самостійно хворіють удома, а звертаються до лікаря й госпіталізуються лише в разі погіршення стану та тяжкої хвороби", – зауважив Денис Шмигаль.

Очільник уряду зазначив, що зростає кількість тестувань методом ІФА та значно збільшилася кількість проведених експрес-тестів – 34,6 тис. порівняно з 20 тис. позаминулого тижня.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: