Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Тячівщині затримали зловмисника, який ухилявся від покарання

На Тячівщині затримали зловмисника, який ухилявся від покарання
Оперативники поліції Тячівщини розшукали та помістили до ізолятора тимчасового тримання мешканця села Нижня Апша. Зловмисник скоїв напад на виноградівця, відібравши в нього гроші та мобільний, та тривалий час ухилявся від органів суду

Вчора, 28 січня, поліцейські Тячівщини затримали 43-річного мешканця села Нижня Апша.

Йдеться про розбійника, який напав на чоловіка близько опівночі на одній із вулиць Нижньої Апші. Тячівець безпричинно побив потерпілого, відібрав у нього гаманець зі значною сумою грошей, документами та мобільним.

Тоді за фактом злочину слідчі провели досудове розслідування та скерували матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом для судового розгляду. Однак підсудний не з'являвся на судові засідання та переховувався на території різних областей України, щоб уникнути покарання. Чоловіка було оголошено в розшук.

Спільно з прикордонниками, поліцейські затримали зловмисника при спробі перетину кордону на контрольному пункті пропуску "Дяково", що на Виноградівщині.

Наразі на підставі ухвали суду чоловіка поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Невдовзі зловмисник понесе законне покарання, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: