Вхiд на сайт
Авторизацiя

Рятувальники попереджають про колапс на дорогах

Рятувальники попереджають про колапс на дорогах
У п’ятницю рятувальники попереджають про затори і обмеження руху на дорогах, прогнозують ожеледицю.

Державна служба з надзвичайних ситуацій, МВС пише, що на дорогах прогнозують ожеледицю.

Відзначається, що погодні умови призведуть до порушення та припинення руху транспорту, відключення енергопостачання населених пунктів.

ДСНС закликає власників транспортних засобів: утриматися від подорожей автомобілями у період негоди та не залишати транспортні засоби вздовж доріг, аби спецтехніка комунальних служб могла очистити дороги і тротуари від снігу.

Станом на ранок п’ятниці спостерігається невеликий сніг у Вінницькій, Дніпропетровській, Закарпатській, Івано-Франківській, Київській, Кіровоградській, Львівській, Полтавській, Сумській, Тернопільській, Харківській, Черкаській та Чернігівській областях.

Повідомляється, що проїзд на дорогах загального користування забезпечено.

Від початку негоди рятувальники відбуксирували понад 900 транспортних засобів (з них 28 швидких допомог, 25 автобусів) та надали допомогу близько 1 тис. 800 особам (з них 3 породіллі), розчистили близько 750 км автодоріг.

За прогнозом синоптиків, 29 січня вдень у більшості областей невеликий, на північному сході країни та в Карпатському регіоні помірний сніг, у східних і південно-східних областях невеликий сніг з дощем; лише в Одеській, Миколаївській і Херсонській областях без істотних опадів.

Вітер південно-західний, західний, 7-12 м/с, у східних областях та Приазов'ї місцями пориви 15-20 м/с.

Температура від 3° морозу до 2° тепла, у східних, Запорізькій і Херсонській областях та в Криму 2-7° тепла. На Київщині вдень невеликий сніг.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: