Вхiд на сайт
Авторизацiя

За умисне вбивство родича мешканець Рахівщини постане перед судом

За умисне вбивство родича мешканець Рахівщини постане перед судом
Прокурорами Рахівського відділу Тячівської місцевої прокуратури затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно мешканця смт. Ясіня за фактом вчинення умисного вбивства родича з особливою жорстокістю (п. 4 ч. 2 ст. 115 КК України).

Як повідомляє пресслужба Закарпатської обласної прокуратури, інцидент трапився у листопаді минулого року. Слідством встановлено, що між чоловіками виникла сварка, у ході якої 43-річний закарпатець наніс потерпілому декілька ударів лезом сокири по голові та тілу. Отримані ушкодження призвели до смерті 36-річного громадянина.

Зауважимо, що на час слідства за доводами місцевих прокурорів обвинувачений перебував під вартою.

Наразі досудове розслідування завершено, подальшу долю закарпатця вирішуватиме суд. За інкримінований чоловіку злочин законодавством передбачене покарання у виді позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічно.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.





Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: