Вхiд на сайт
Авторизацiя

Циклон несе Україні снігопади і похолодання

Циклон несе Україні снігопади і похолодання
Погіршення погодних умов в більшості південних і центральних областей очікується найближчої доби по всій Україні, крім західних областей.

Про це йдеться у даних Укргідрометцентру. Зокрема, в Одеській, Миколаївській, Кіровоградській, Черкаській та Полтавській областях в середу очікується значний мокрий сніг, налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця.

У східних, південно-східних областях та в Криму опади переважно у вигляді дощу, на решті території без істотних опадів, лише вдень у Вінницькій, Київській, Чернігівській і Сумській областях невеликий сніг.

Вітер переважно північний (у східних областях та в Приазов'ї - північно-східний), 7-12 м/с, в південній частині пориви 15-20 м/с.

Температура протягом доби 27 січня від 3° морозу до 2° тепла (на заході вночі 0-5° морозу), в Карпатах 5-12° морозу; на сході і південному сході країни вночі 1-6° тепла, вдень 4-9°.

У Києві вночі - без істотних опадів, вдень невеликий сніг. Вітер переважно північний, 7-12 м/с. Температура вночі та вдень близько 0°.

У четвер в східних, південно-східних областях та в Криму місцями невеликий дощ, температура вночі та вдень 1-6° тепла. На решті території - помірні опади переважно у вигляді снігу (вночі місцями значні опади), налипання мокрого снігу, лише в західних областях без істотних опадів; температура протягом доби від 4° морозу до 2° тепла (вночі на заході 1-6° морозу).

Вітер північно-західний (у східній частині - південно-західний), 7-12 м/с, на півдні місцями пориви 15-20 м/с. На дорогах, крім сходу та південного сходу, місцями ожеледиця.

У столиці 28 січня - мокрий сніг. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі та вдень 0-2° морозу.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: