Вхiд на сайт
Авторизацiя

Стало відомо, скільки людей скористалися тимчасовими пунктами обігріву в Ужгороді

Стало відомо, скільки людей скористалися тимчасовими пунктами обігріву в Ужгороді
Про це повідомили в Ужгородській міській раді.

Понад тисячу людей скористалися тимчасовими пунктами обігріву, які на час холодів діяли в Ужгороді.

Зокрема, 975 – наметом для обігріву, який встановили біля озера Кірпічка неподалік школи №15. У стаціонарні пункти звернулися: 28 людей – у сектор обліку та нічного перебування бездомних осіб на вулиці Олександра Грибоєдова, 15 – у ТОВ «Житло-Сервіс» на вулиці Тиводара Легоцького та ще 8 у приміщення КП «КШЕП» на вулиці Проектній. Такі дані навели сьогодні на засіданні робочої групи місцевої комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій в Ужгородській міській раді.

Зазначалося: ужгородці охоче зверталися в пункти обігріву. Одне зі свідчень, наскільки вони потрібні – те, що з ознаками переохолодження за час морозів до лікарні звернувся лише один ужгородець. Відзначили також допомогу благодійників – ТЦ «Дастор» надав чай, печиво, аби ті, хто зайшов у пункт, могли зігрітися, підкріпитися, а ТОВ «Енергозбереження Закарпаття» – палети, які, крім дров, використовували для обігріву намету біля озера.

Пункт біля озера напередодні, з огляду на потепління, вже демонтували. Але заступники Ужгородського міського голови Юрій Рахівський та Вадим Борець на засіданні робочої групи докладно проаналізували, що і яким саме структурним підрозділам міськради потрібно врахувати надалі, якщо буде похолодання і доведеться знову відкривати пункти обігріву.

На засіданні, з огляду на трагедію, яка напередодні сталася в Харкові, де виникла пожежа в будинку з літніми людьми, розглянули й питання протипожежної безпеки. Начальник Ужгородського міськрайонного відділення ДСНС Віталій Ільницький поінформував, які планові та позапланові перевірки закладів освіти, медицини та інших проводили протягом 2020 року, основні виявлені недоліки та контроль за їх усуненням. Наголошувалося, що потрібно всім керівникам закладів міста додатково перевірити безпечність електромереж, доступність виходів із будівлі, забезпеченість водою, системи протипожежного захисту, оповіщення, ще раз провести інструктаж із працівниками.

За розпорядженням міського голови Ужгорода Богдана Андріїва робоча група, до складу якої увійдуть представники підрозділів міської ради – управлінь охорони здоров'я, економічного розвитку міста, освіти, культури, молоді та спорту, департаментів міського господарства, соціальної політики, а також поліції, ДСНС, додатково перевірить щодо протипожежної безпеки будівлі з масовим перебуванням людей – освітні і медичні заклади, готелі, хостели тощо.

Стало відомо, скільки людей скористалися тимчасовими пунктами обігріву в Ужгороді
Стало відомо, скільки людей скористалися тимчасовими пунктами обігріву в Ужгороді
Стало відомо, скільки людей скористалися тимчасовими пунктами обігріву в Ужгороді

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: