Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Мукачеві за ніч виявили дві іномарки з підробленими документами (ФОТО)

В Мукачеві за ніч виявили дві іномарки з підробленими документами (ФОТО)
За ніч поліція Мукачева виявила два автомобілі з ймовірно підробленими документами, повідмляє Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Співробітники поліції Мукачева зупинили за одну ніч дві іномарки, номери кузовів яких викликали підозри щодо їх достовірності. За обома фактами слідчі відкрили кримінальні провадження

Вчора, 19 грудня, ввечері в Мукачеві працівники поліції зупинили автомобіль марки Range Rover. При перевірці у поліцейських виникли підозри, що номер кузова авто підроблений та у технічну документацію транспортного засобу внесені недостовірні відомості. На місце події виїхала слідчо-оперативна група, яка задокументувала даний випадок.

За кермом Range Rover знаходився 39-річний мешканець Хустського району. Буквально через годину трапилась аналогічна ситуація - цього разу мова йшла про “Audi”. Слідчо-оперативна група задокументувала дану подію. За кермом другого автомобіля знаходився 34-річний мукачівець.

В обох випадках слідчі відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 290 Кримінального кодексу України, тобто знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу. Таке правопорушення карається штрафом або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років.

Обидва автомобілі поміщено на спецмайданчик мукачівської поліції. Проводитимуться необхідні експертизи для встановлення всіх об’єктивних обставин. Слідство у справі триває.

В Мукачеві за ніч виявили дві іномарки з підробленими документами (ФОТО)

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: