Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Свалявщині зловмисник проник у будинок під приводом пошуку зниклої кішки і вкрав телефон

На Свалявщині зловмисник проник у будинок під приводом пошуку зниклої кішки і вкрав телефон
На Свалявщині поліцейські затримали зловмисника, який пограбував жінку. За скоєне фігуранту загрожує до 6 років позбавлення волі, йдеться на сайті Головного управління Національної поліції в Закарпатській області :

Сьогодні, 17 січня, близько 16:15 до поліції надійшло повідомлення про злочин у селі Сасівка, що на Свалявщині.
Прибувши за викликом поліцейські з’ясували, що близько 15:50 до місцевої жительки додому прийшов її односелець. До будинку чоловік проник під приводом пошуку його зниклої кішки. Однак, як тільки жінка довірилася знайомому, той силою відібрав її мобільний телефон та втік.

Поліцейські розшукали грабіжника вже за лічені хвилини. З’ясувалося, що злочин він вчинив перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння - 1,64 проміле алкоголю в крові. Після нападу на потерпілу грабіжник одразу ж пішов до своєї співмешканки, де його і затримали поліцейські.

Наразі зловмисника поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі вилучили у нього мобільний телефон потерпілої та повернуть законній власниці.
За фактом злочину відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України, тобто грабіж.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: