Вхiд на сайт
Авторизацiя

Забудьте про них назавжди: стилісти назвали головні зимові антитренди

Забудьте про них назавжди: стилісти назвали головні зимові антитренди
Водночас варто звернути увагу на короткі пуховики та джинси-банани.

Модні тенденції змінюються від сезона до сезону. Дивогляд зібрав головні зимові антитренди, про які варто забути на найближчі кілька років.

ПРИТАЛЕНІ ПАЛЬТА
Безумовно, такі речі виглядають дуже жіночно, однак вони вже давно вийшли з модних чартів. Стилісти радять звернути увагу на довгі оверсайзні пальта вільного крою. Довжина може бути міді або максі.

ПУХОВИКИ-КОВДРИ
Звичайно, це дуже затишні речі, проте цієї зими зовсім далекі від моди. Якщо ви хочете залишатись у тренді, обирайте вкорочені або стьобані пуховики. Проте не варто обирати занадто короткі куртки: в першу чергу думайте про своє здоров'я.

КОРОТКІ СУКНІ-СВЕТРИ
Кілька років тому носити подовжені светри було дійсно модно, однак у цьому сезоні тренд на цей фасон зник. Замість них стилісти радять обирати оверсайзні сукні-светри довжини максі.

ОБТИСЛІ ШТАНИ
До речі, можна помітити, як активно на зміни у моді реагує мас-маркет: вони також майже повністю прибрали з асортименту завужені штани та джинси. Скіні більше не в моді. Замість них експерти пропонують обрати штани-палаццо, банани, кльош та джинси прямого крою.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (2)
Пользователь offline Станислава Молчанова 11 березня 2023 11:56
Не нравится 0 Нравится
Добрі поради. Дякую. Треба продумано речі купувати.
Цитировать          1
Пользователь offline Olegek 13 березня 2023 12:00
Не нравится 0 Нравится
Моя дружина дуже ретельно слідкує на новинами у світі моди, тож одягається завжди вдало та зі смаком. У гардеробі в неї дуже багато речей від  SOLMAR - це наш відомий український бренд. От джинси палаццо 
https://solmar.com.ua/catalog/dzhinsy/filter/fason-is-palatstso/apply/ - нові моделі на сайті. Пошиття дуже гарне. Дружина замовила блакитні. А до них багато різного кольору футболок, кофтин. Тут можна легко зібрати свій ідеальний вдалий капсульний гардероб.
Цитировать          2
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: