Вхiд на сайт
Авторизацiя

28-річному мукачівцю загрожує 6 років неволі за серію крадіжок

28-річному мукачівцю загрожує 6 років неволі за серію крадіжок
Слідчі Мукачева завершили досудове розслідування справи щодо серії майнових злочинів, вчинених наприкінці минулого року раніше судимим жителем міста.

Слідчі Мукачева завершили досудове розслідування справи щодо серії майнових злочинів, вчинених наприкінці минулого року раніше судимим жителем міста.

Поліція скерувала для судового розгляду справу стосовно мукачівця, який вчинив майже десяток майнових злочинів

Протягом жовтня-грудня минулого року 28-річний мукачівець пограбував перехожого, зірвавши з нього золотий ланцюжок, та вчинив три крадіжки. Обвинувачення по вчиненню ще чотирьох крадіжок, скоєних раніше, наразі перебувають на розгляді у суді. Затриманому загрожує до 6 років ув’язнення

У ході розслідування справи поліцейські встановили, що вночі на вулиці Сорочій зловмисник напав на перехожого та зірвав з шиї потерпілого золотий ланцюжок з кулоном, вартістю понад 20 тисяч гривень.

Також в ході слідства поліцейські встановили причетність чоловіка до вчинення ще трьох крадіжок з місцевих магазинів. Мукачівець проник до міні-маркету з продажу автозапчастин, звідки викрав гроші у сумі понад 11 тисяч гривень та незаконно заволодів ноутбуком, який наступного ж дня перепродав. Інші дві крадіжки, скоєні підозрюваним з торгових закладів міста.

За вказаними фактами слідчі Мукачівського відділу провели досудове розслідування, в ході якого зібрали достатньо доказів причетності затриманого до вчинення низки кримінальних правопорушень.

Зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч.2 ст.186 (Грабіж) та ч.2, ч.3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Наразі чоловік затриманий та перебуває під вартою, а матеріали кримінального провадження скеровані для судового розгляду.

Обвинуваченому загрожує до 6 років ув’язнення, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: