Вхiд на сайт
Авторизацiя

Скільки військових загинуло на Донбасі у 2020 році: сумна статистика

Скільки військових загинуло на Донбасі у 2020 році: сумна статистика
Протягом 2020 року у війні на Донбасі загинули 50 військових Збройних сил України. Ще 339 бійців отримали поранення. Однак насправді загиблих серед особового складу Операції об'єднаних сил було більше.

Так, від куль проросійських бойовиків загинули 50 військових ЗСУ. Про це "Радіо Свобода" повідомили у Міністерстві оборони.

Через не бойові причини загинули ще 79 захисників.

Зауважимо, що насправді кількість загиблих військовослужбовців є більшою. Все тому, що у війні беруть участь не тільки ЗСУ, а й Нацгвардія, поліція, прикордонна служба.

До слова, внаслідок обстрілу снайпера на Донбасі 11 січня загинув старший солдат Олег Андрієнко. Це перша смерть українського захисника у 2021 році.

Скільки військових загинули від початку війни
За інформацією Міноборони, з 2014 року під час російсько-української війни загинули 2 665 військових ЗСУ, поранено 10 152 воїнів. Кількість інших загиблих серед ЗСУ становить 1 168 людей.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: