Вхiд на сайт
Авторизацiя

Раніше судимий закарпатець знову зважився на злочин

Раніше судимий закарпатець знову зважився на злочин
Співробітники поліції Рахівщини викрили у майновому злочині 33-річного жителя села Великий Бичків. За фактом крадіжки з проникненням слідчі відкрили кримінальне провадження, а самого фігуранта затримали до ізолятора тимчасового тримання

14 січня до поліції Рахівського району надійшло повідомлення про крадіжку майна з будинку жителя Великий Бичків. Прибувши за викликом, поліцейські з’ясували, що з оселі потерпілого зникла бензопила та автомобільна аптечка.

У ході оперативних заходів працівники кримінальної поліції встановили особу крадія. Виявилося, що до злочину причетний 33-річний раніше судимий за майнові злочини сусід потерпілого.

Окрім цього наразі у провадженні слідчих Рахова перебуває кримінальне провадження щодо незаконного заволодіння автомобілем. Підозрюваним у цьому злочині є вищезгаданий чоловік. Тоді слідчий звернувся до суду з клопотанням про обрання щодо зловмисника запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Суд погодив клопотання поліцейських, однак згодом підозрюваний вийшов під заставу, після чого вчинив черговий злочин.

Пошкодивши замок на вхідних дверях, чоловік проник до ванної кімнати будинку сусіда та викрав звідти речі господаря оселі. Своїми умисними діями він заподіяв потерпілому майнову шкоду у розмірі понад 14 тисяч гривень.

За фактом злочину слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка з проникненням.

Наразі фігуранта затримано у процесуальному порядку та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. У справі триває досудове розслідування, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: